Erasmus+ Etkinliğimizde Üç Saatlik Uluslararası Video Konferans Düzenledik

19 Şubat 2021, ERASMUS + etkinliklerimizin tarihinde ilk kez, aynı anda YouTube'da CANLI olarak yayınlanan üç saatlik uluslararası bir video konferans düzenledik.

"İklim Değişikliği ve Kültürel Miras Üzerindeki Tehditler" isimli projemizde her biri en az beş öğrenciden oluşan on sekiz uluslararası ekipte görev yapan yüz sekiz öğrenci, su ile ilgili farklı konuları bizlere çalışmalarını sundular.

23.02.2021 2270

İtalya, Polonya, Sırbistan, Slovakya, İspanya ve Türkiye'deki ortak okullardan öğrenciler birlikte suyu sadece bir yaşam kaynağı olarak değil, aynı zamanda ülkelerimizin kültür, gelenek, sanat ve mimarisinde kalıcı bir motif ve bir endüstriyel gelişme için temel unsur olduğunu vurguladılar.

Konferans sunumlarına dayalı bir Kahoot ile çalışma başarılı bir şekilde tamamlandı. Yarışma sonunda ilk üçe giren öğrenciler;

Birinci - Ayfer Yılmaz (Türkiye)
İkinci - Wojciech Kazimierski (Polonya)
Üçüncü- Kaja Bielesz (Polonya)

@ulusalajans