(GA-1) Bitki Hücreleri Pastası

Okulumuzun 7. sınıf öğrencileri, hücre organelleri konusunu öğrenmek için yaratıcı bir etkinlik gerçekleştirdiler. Öğrenciler, bitki hücresi şeklinde hazırlanan pastayı kullanarak, hücre organellerini öğrendiler.

Pasta, öğrencilerin öğrenme sürecini eğlenceli hale getirdi ve görsel öğrenme tarzına uygun bir yaklaşım sağladı. Öğrenciler, pasta üzerinde organellerin yerlerini göstererek hücre organelleri konusunda daha iyi bir anlayış elde ettiler.

Bu etkinlik, öğrencilerin yaratıcılıklarını kullanarak öğrenmelerine olanak sağladı ve onların özgüvenlerini arttırdı. Ayrıca, pasta hazırlama süreci, öğrencilerin birbirleriyle işbirliği yapmasını sağladı ve ekip çalışması becerilerini geliştirdi.

Bu etkinliğin başarısı, öğrencilerin konuya olan ilgilerini arttırdı ve öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirdi. Ayrıca, öğrencilerin elde ettikleri bilgi ve deneyimleri diğer öğrencilerle ve öğretmenlerle paylaşmaları, öğrenme sürecinin daha geniş bir kitle tarafından faydalanmasını sağlayacaktır

03.05.2023 199

03-05-2023