Adnan Menderes Ortaokulu

Vizyon: Bir çocuk değişir, dünya değişir.” Sözünden hareketle kendini, ailesini, çevresini, toplumu ve dünyayı olumlu yönde değiştirebilecek insanlar yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Okmeydanı Mahallesinde, Adnan Menderes İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretim de sürekli yenileşmeyi ve gelişmeyi sağlayarak insan merkezli eğitim anlayışıyla öğrencilerimizin eğitim ve gelişimini sağlamak ve öğrencilerimizi çağdaş eğitim seviyesine çıkarmak…

Başarılar: 2024 Yılı Ragbi Kütahya Küçük kızlar il 1.si, Kütahya Küçük erkekler il 1.si, Kütahya Yıldız kızlar il 1.si, Kütahya Yıldız erkekler il 1.si olduk. Okul sporları Bilek Güreşi yarışmalarında Kızlarda; Şevin Canaytan 40 kiloda Sol kol ve Sağ kol il 1.si.

Servis Bilgisi: Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adnanmendereso43.meb.k12.tr

Adres - Ok Meydanı Mahallesi Çit Sokak No 1 Merkez/KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal Öğrenim

Yerleşim Yeri - İl merkezi

Adres - Ok Meydanı Mahallesi Çit Sokak No 1 Merkez/KÜTAHYA

Ulaşım Okulumuza ulaşım çok rahattır. Merkezden gelen otobüsler okulun önünden geçmektedir. Merkezden yürüyerek 20 dakika araba ile 10 dakikaya okula ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 2 km uzaklıktadır.